Live Feed

Ο Μαρτίνς και ο Τσιμίκας για την Κρασνοντάρ

Απόκρυψη Σχολίων
17:02

ΤΕΛΟΣ Σ.Τ..

17:02

Μαρτίνς: "Φυσικά και το καλύτερο θα ήταν νίκη και νίκη χωρίς γκολ. Επαναλαμβάνουμε πως η πρόκριση θα κριθεί σε 2 ματς. Το έδειξε αυτό η Κρασνοντάρ στα προηγούμενα ματς. Έχασε το πρώτο αλλά κέρδισε εκτός έδρας και πέρασε. Θέλουμε αύριο με τον κόσμο μας να νικήσουμε. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Και αυτό όμως να γίνει τίποτα δεν θα έχει κριθεί γιατί θα υπάρχει και 2ος αγώνας".

17:00

Για τον Μαρτίνς και το πρώτο ματς εντός και εάν υπάρχει ένα σκορ που μπορεί να δίνει πρόκριση.

16:59

Μαρτίνς: "Καταρχήν εύχομαι στον προπονητή του μπάσκετ να γίνει γρήγορα καλά και να μπορέσει να γυρίσει σε αυτό που αγαπά. Τον έχει ανάγκη η ομάδα και το μπάσκετ. Του στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά. Από την άλλη η Κρασνοντάρ δεν είναι άπειρη ομάδα. Εμείς πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή. Μπορεί να είμαστε πιο έμπειροι αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί εάν δεν παιχθούν και τα 2 ματς".

16:56

Ερώτηση για τον κόουτς Μαρτίνς για το ότι η Κρασνοντάρ έχει περισσότερα επίσημα ματς αλλά και ένα σχόλιο για τα όσα είπε ο Μπλατ.

16:55

Μαρτίνς: "Στην Πορτογαλία έχουμε μία φράση 'όσο μεγαλώνεις γίνεσαι καλύτερος'. Στον Ματιέ ταιριάζει πολύ αυτή η φράση γιατί όσο μεγαλώνει βελτιώνεται".

16:54

Ερώτηση από Ρώσο δημοσιογράφο για τον Βαλμπουενά και το γκολ που είχε βάλει με την Κρασνοντάρ.

16:52

Τσιμίκας: "Εγώ κοιτάω το κάθε ματς χωριστά. Το πόσο συγκεντρωμένος και καλά θα είμαι. Πάνω απ' όλα μετράει η ομάδα. Εάν είναι καλά η ομάδα είμαι και εγώ. Ναι έπεσα πάνω στους 2 καλύτερους αλλά ήμουν συγκεντρωμένος, τα έδωσα όλα, ήταν καλά και η ομάδα και νικήσαμε".

16:51

Επίσης για το όριο των καρτών.

16:51

Για τον Τσιμίκα και ότι έκλεισε εξαιρετικά τους Καγιάμπα και Βίτσκα και τώρα θα έχει τον Σουλεϊμάνοβ.

16:50

Μαρτίνς: "Δεν θέλω να βάλω κλίμακα ή βαθμό αλλά ξέροντας και τις 2 ομάδες μετά το πρώτο ματς συζητούσαμε ότι τίποτα δεν είχε τελειώσει και ότι η πρόκριση ήταν ανοιχτή. Έτσι έγινε. Η Κρασνοντάρ έχει πολύ καλό σύνολο, υψηλή ποιότητα, πολύ καλές μεταβιβάσεις και μία ομάδα που τα κατάφερε και είναι οργανωμένη. Είναι ο Καμπελά και άλλοι πολύ καλοί παίκτες. Όμως δεν είναι θέμα ατομικό αλλά θέμα ομάδας και συνόλου. Η Κρασνοντάρ είναι πολύ καλή ομάδα".

Περισσότερα μέχρι 16:47
16:47

Ερώτηση Ρώσου δημοσιογράφου προς τον Μαρτίνς και το πόσο μεγάλη έκπληξη θεωρεί το ότι πέρασε η Κρασνοντάρ την Πόρτο και τους τοπ παίκτες των Ρώσων.

16:45

Για τον Κώστα Τσιμίκα και το τι δύναμη παίρνει από τον κόσμο: "Πιστεύω ότι ξεκινά το ματς τα ξεχνάς όλα. Βλέπεις όλον τον κόσμο να φωνάζει και να τραγουδάει για την ομάδα. Δεν υπάρχει κανένας πόνος. Μπαίνεις μέσα, δίνεις τα πάντα και το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη".

16:43

Ερώτηση στον Μαρτίνς για την 11άδα κυρίως και την πιθανότητα αλλαγών. "Δεν συμφωνώ πως ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Μες στην εβδομάδα εκτιμούμε την κατάσταση του κάθε παίκτη. Δεν θέλω να πω κάτι για την 11άδα αλλά μπορεί στην διάρκεια της εβδομάδας να είναι πιο καλός ένας παίκτης και ο αγώνας να απαιτεί τα χαρακτηριστικά ενός άλλου παίκτη".

16:42

Ο Μαρτίνς στην τοποθέτησή του στάθηκε ιδιαίτερα στις επιθετικές αρετές της Κρασνοντάρ αλλά και στο ότι έχει δουλέψει η ομάδα του πιο καλά το τελευταίο διάστημα και πρέπει να έχει κατοχή και να βγάλει αποφασιστικότητα.

σχόλιο από nikolas
με λάζαρο τι γίνεται ρε παιδιά πότε θα μπει ??
σχόλιο από Priestrounis
Θα κινηθούμε μεταγραφικά? Η θα περιμένουμε να δούμε αν θα περάσουμε την κρασνονταρ?
16:40

Μαρτίνς: "Η ομοιότητα των τριών είναι πως διεκδικούν τίτλο στις χώρες τους και επίσης ότι είναι ομάδες με ηγετικά χαρακτηριστικά. Η διαφορά είναι πως η Κρασνοντάρ είναι πιο δυνατή επιθετικά και ξέρει να επιβάλλεται. Ενα από τα όπλα μας είναι ότι παίζουμε εντος αλλά όλοι οι παίκτες ξέρουν την σημασία του αγώνα και πως απο αυτό εξαρτάται το μέλλον τους και το μέλλον του συλλόγου".

16:36Ερώτηση στον Μαρτίνς για το μεγαλο όπλο του Ολυμπιακού και τις ομοιότητες με Μπασάκ.
16:34

Τσιμίκας: "Έχουν βοηθήσει πολύ οι 2 προκρίσεις. Σημαντικός παράγοντας είναι πως έχουμε κρατήσει τον ίδιο κορμό και τον ίδιο προπονητή. Ο καθένας μας ξέρει το τι θέλει ο προπονητής. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό".

16:33
Περισσότερα μέχρι 16:33
16:33

"Όχι δεν αλλάζει ο τρόπος προσέγγισης. Σας θυμίζω πως και πέρυσι παίξαμε με την Μπέρνλι πρώτο ματς εντός. Δεν θα αλλάξουμε κάτι. Νομίζουμε πως τα χαρακτηριστικά του γύρου αυτού είναι πολύ όμοια με την Μπασακσεχίρ. Η πρόκριση άλλωστε κρίνεται στα 2 ματς".

16:32

Ερώτηση στον Μαρτίνς για την τακτική του και εάν θα την αλλάξει.

16:30

Εντός των επόμενων ημερών ναι φίλε μου.

16:29

Ξεκινάει η Σ.Τ..

Περισσότερα μέχρι 16:10
16:10

Ο Ολυμπιακός θα έχει προπόνηση στις 18.15.

16:04

Η Σ.Τ. αρχίζει στις 16.30.

Περισσότερα μέχρι 13:24
13:24Οι Μαρτίνς και Τσιμίκας θα μιλήσουν για την Κρασνοντάρ.
13:23Καλό σας απόγευμα.